AFLĂ CE SPUN ASTRELE ÎN HOROSCOPUL TIBETAN

de Stiri Buzau Media

Se spune că, potrivit datei de naștere, fiecare persoană are calea sa, un țel, o sarcină karmică, pe care trebuie să o ducă la îndeplinire. După cum menționează theearthtribe.net horoscopul Tibetan ,,se bazează pe cele 12 căi ale înțelepciunii.

BERBEC – REÎNCARNARE

Berbecul este un dragon-erou ce luptă cu demonii interiori și cu tentațiile exterioare. Fiecare viață a sa este menită să își îmbunătățească abilitățile, să devină o persoană mai bună și să renunțe la ego. Berbecul are energia războinicului Marte, obișnuieste să fugă de monotonie.

Mesaj karmic: Trăiește în prezent, examinează-ți trăirile interioare, meditează, găsește bucuria de a trăi, chiar și atunci când lucrurile nu sunt roz. Lasă eșecurile în urmă și mergi înainte.

TAUR – CREAȚIA SPIRITULUI

Taurii reprezintă creșterea, înțelegerea, înțelepciunea. Ei sunt protejați de Venus, zeița iubirii, mama frumuseții și a artelor. Taurul are securitatea născută din experiențele vieților anterioare, însă are nevoia de a-și crea spiritul, de a fi în contact cu șinele interior.

Mesaj karmic: Acționează, controlează-ți energia, găsește-ți insecuritățile interioare și rezolvă-le. Nu îți ascunde fricile în spatele naturii rebele.

GEMENI – EVOLUȚIE SPIRITUALĂ

Gemenii sunt ființe duale, care se află la graniță dintre cunoașterea pământeană și conștiința spirituală. Sunt dominați de Mercur, planeta care îi face sociabili, plăcuți, atenți, curioși, agili, inteligenți, dar și mincinoși, capricioși și schimbători.

Mesaj karmic: Pentru a-ți atinge țelurile, ai nevoie de realism, depășește-ți contradicțiile. Meditează atunci când trebuie să iei o hotărâre și răspunsurile la problemele tale nu vor întârzia să apară.

RAC – NAȘTEREA OMULUI

Racii trebuie să știe că sunt încarnarea spiritului în trup de Om. Pentru a se proteja, Racii se închid în sine și nu se regăsesc decât în mijlocul familiei și prin meditație.

Mesaj karmic: Ești prea posesiv, vrei să fii prea mult în centrul atenției, ești prea autoritar. Toată lumea va fugi de tine dacă nu descoperi Omul din tine.

LEU – CONȘTIINȚA UNIVERSALĂ

Leul este la granița dintre conștiință și realitate. Deși vrea să trăiască în inima, este mai atras de lumea materială, de succes, de ideea de a fi lider. Va reuși în momentul în care va câștiga bătălia cu invidia, dorința de a fi admirat, cu egoul.

Mesaj karmic: Te simți centrul universului și dacă nu ai grijă de energii, îți poti perturba dezvoltarea spirituală trăind prea mult în ego. Dacă nu ești atent îți poți pierde mințile. Ascultă-i și pe alții!

FECIOARA – LUMEA MATERIALĂ, LUMEA FIZICĂ

Fecioarele se gândesc mult la copilărie. Dominate de Mercur, ele și-au dezvoltat abilitatea de a analiza, de a vrea mai mult, ceea ce poate duce la resentimente excesive.

Mesaj karmic: Dacă vrei maturitate spirituală, renunță la tine și începe să ai grijă de alții. Fii mai deschis la ideile umanitare.

BALANȚA – EXPANSIUNE

Balanțele caută echilibrul între spirit și materie, între armonie și dezacord. Sunt persoane plăcute, calme, active, sociabile, care vor să descopere cunoașterea universal.

Mesaj karmic: Dacă vrei să-ți depășești instabilitatea și sensibilitatea, asumă-ți riscuri, analizează-te, supără-te, învață și treci mai departe.

SCORPION – VIAȚA VEȘNICĂ

Conflictul dintre minte și materie îl stârnește. Vrea să trăiască veșnic pentru a se bucura de plăcerile pământene. Nu este atras de înălțimile spiritualității pentru că nu își poate controla impulsurile carnale.

Mesaj karmic: Canalizează-ți energia, nu exagera, controlează-ți plăcerile. Te poți autodistruge altfel.

SĂGETATOR – MATURITATE

Săgetatorii reprezintă lupta dintre spirit și materie. Ei sunt tot timpul mulțumiți și vor să facă dreptate în lume. Se bazează pe justiția divină și își trăiesc viața în consecință. Vor să aibă posesiuni materiale, vor să se bucure de succes, dar în același timp sunt persoane generoase.

Mesaj karmic: Nu trebuie să știi totul, nu îți pierde energia căutând răspunsuri într-un milion de locuri. Găsești tot ce trebuie în tine, în pace, serenitate și altruism.

CAPRICORN – CUNOAȘTERE SUPERIOARĂ

Succesul vine prin sacrificiu. Un sărac (cerșetor sau profet) deține cheia înțelegerii limitelor spiritualității pământene, știe care este scopul călătoriei lui, lucrează în tăcere și trăiește în solitudine, dar știe că are nevoie de oameni pentru a se dezvolta.

Mesaj karmic: Folosește-ți energia pentru a te dezvolta spiritual, renunță la despotism și megalomania.

VĂRSĂTOR – ALEGERI CONSTIENTE

Vărsătorii își asumă responsabilitatea pentru acțiunile lor. Nu-și fac deloc iluzii și au un simț mare al realității. Mai pot apărea conflicte interioare, însă înțeleg foarte bine mecanismul spiritualității.

Mesaj karmic: Ai multă dragoste de dat, dar trăiești cu frica constantă că cineva te va trăda. Nu multă lume înțelege măreția Vărsătorului.

PEȘTI – REÎNTOARCEREA LA LUMINĂ

Peștii sunt simbolul renașterii, sunt copiii marilor. Sunt singuri, însă sunt uniți cu tot Universul. Ei sunt simbolul morții și al părăsirii vieții materiale, dar și simbolul renașterii în lumea spirituală. Când ciclul este complet, corpul uman trece în neființă, însă spiritual se începe un alt ciclu, al purificării.

Mesaj karmic: Viața pe care ai ales-o poate avea multe dificultăți, însă numai iubirea te va ajuta să te reînnoiești din punct de vedere emoțional.

Știri despre: