ALERTĂ COPIL DISPĂRUT Minoră de 16 ani, dispărută de 2 zile

de Stiri Buzau Media

Inspectoratul de Poliție Județean Buzău lansează un apel public pentru ajutor în găsirea unei minore dispărute, Andreea Mihaela Popa, în vârstă de 16 ani, din localitatea Merei, județul Buzău.

Tânăra a fost văzută ultima dată pe data de 26 ianuarie, când a plecat spre școală în municipiul Buzău și nu a mai revenit la domiciliu.

Poliția a furnizat următoarele semnalmente ale Andreei Mihaela Popa: înălțime de 1,60 m, greutate aproximativă de 75 de kilograme, constituție corpolentă, față ovală, ochi albaștri, păr blond și lung.

În momentul dispariției, ea purta o geacă de fâș neagră cu finisaj lucios, trening negru, pantofi sport tip gheată în culorile alb și negru și o bentiță neagră pe cap.

Inspectoratul de Poliție Județean Buzău solicită sprijinul cetățenilor pentru orice informație care ar putea contribui la găsirea minorei.

Persoanele care pot oferi detalii sau au observat-o pe Andreea Mihaela Popa sunt rugate să apeleze de urgență numărul 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.