Andi Cristea: Primăria Râmnicu Sărat a schimbat viețile a peste 1300 de persoane din cartierele marginalizate, oferindu-le acces la educație și oportunități de calificare esențiale

de Stiri Buzau Media

Primăria Râmnicu Sărat a schimbat viețile a peste 1300 de persoane din cartierele marginalizate, oferindu-le acces la educație și oportunități de calificare esențiale.

Fiecare român contează și avem datoria să nu lăsăm pe nimeni în urmă! Reprezentanții Guvernului României, ai Uniunii Europeane și Consiliul Europei și-au dat mâna la Râmnicu Sărat!

Organizată sub egida Programului ROMACT, Primăriei și Europe Direct Râmnicu Sărat, evenimentul „Implicarea Tinerilor în Dezvoltarea Locală” a adunat peste 100 de reprezentanți din diverse comunități românești, lideri și experți naționali în sprijinul tinerilor defavorizați.

Râmnicu Sărat a fost astfel recunoscut ca exemplu de bune practici, consolidând un parteneriat valoros cu Programul ROMACT, reprezentativ pentru dinamismul comunității noastre. Alături de noi, tinerii din Clubul de Tineret Agnita au demonstrat rezultatele fructuoase ale colaborării noastre din ultimele luni.

Gândurile de apreciere merg în special către colegii din administrația locală, domnului Primar Sorin Cîrjan, domnului Florin Ceparu, a cărui expertiză în materie de programe europene este remarcabilă, doamnei Senator Sbirnea Liliana, cadrelor didactice, partenerilor locali și tuturor voluntarilor care au contribuit la succesul acestui eveniment.

Mulțumiri speciale partenerilor noștri, doamnei Margarit Dora, Expert ROMACT, doamnei Ana Oprisan și doamnei Aida Catană pentru devotamentul și expertiza lor în dezvoltarea politicilor publice și antidiscriminare.Andi Cristea