ULTIMA ORĂ Circulație îngreunată pe DN 2 din cauza inundațiilor și aluviunilor

de Stiri Buzau Media

Circulația pe DN 2 între Slobozia Bradului și Râmnicu Sărat este îngreunată din cauza precipitațiilor abundente. 

În urma ploilor torențiale recente, circulația pe DN 2 a devenit problematică. Pe anumite segmente ale drumului, acostamentul consolidat s-a umplut de apă și aluviuni aduse de pe drumurile laterale, creând obstacole semnificative pentru șoferi.

Segmentele Afectate

  • Km 148+700: un tronson de 150 de metri afectat.
  • Km 149+200: un tronson de 100 de metri afectat.
  • Km 150+700: un tronson de 80 de metri afectat.

Recomandări pentru Șoferi

  1. Circulați cu Prudență: Datorită acumulării de apă și resturi pe carosabil, este esențial să reduceți viteza și să fiți atenți la semnalizarea temporară.
  2. Evitați Depășirile: Pe segmentele afectate, încercați să nu efectuați manevre riscante precum depășirile, pentru a preveni accidentele.
  3. Respectați Indicațiile Drumariilor: Urmați instrucțiunile și semnalele de dirijare a traficului pentru a facilita intervenția echipelor de intervenție.

Echipele de drumari acționează continuu pentru a elibera carosabilul și a restabili circulația normală. Se estimează că lucrările vor continua până când toate segmentele afectate vor fi complet deblocate și sigure pentru trafic.

În aceste condiții, siguranța tuturor participanților la trafic este prioritară. Urmăriți actualizările privind starea drumurilor și ajustați-vă traseul în consecință pentru a ajunge în siguranță la destinație.