Buzău transformă orașul în epopeea cărții! Descoperă ce te așteaptă la ediția cu numărul 145 a Târgului de Carte Gaudeamus!

de Stiri Buzau Media

După două ediții de succes, Buzău se pregătește de o nouă sărbătoare a cărții. Primăria Municipiului Buzău a anunțat cu mândrie deschiderea oficială a celei de-a treia ediții a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România – Ediția Buzău 2024, un eveniment ce și-a câștigat notorietatea în peisajul cultural al țării.

Îndrăgit de iubitorii de literatură, acest eveniment, ajuns acum la ediția cu numărul 145, își va deschide porțile în data de 12 iunie, începând cu ora 12:00, în Piața Daciei.

Târgul de carte este un prilej de sărbătoare pentru toți cei pasionați de lumea fascinantă a cărților, locul unde vor avea ocazia să descopere cele mai noi apariții editoriale, să participe la dezbateri și să întâlnească autori de prestigiu.

Evenimentul se va desfășura pe parcursul a cinci zile, între 12 și 16 iunie, de la orele 11:00 la 21:00. Accesul publicului este liber, astfel că toți cei interesați de literatură sunt invitați să participe și să se bucure de un eveniment cultural de excepție.

Așadar, dacă ești un iubitor de carte sau pur și simplu un curios în căutarea unei noi aventuri culturale, nu rata ediția cu numărul 145 a Târgului de Carte Gaudeamus din Buzău!