Buzoienii, așteptați să doneze sânge și ajutoare pentru ucrainieni

de Stiri Buzau Media

Buzoienii sunt așteptați la Centrul de Transfuzii să doneze sânge pentru militarii răniți pe frontul din Ucraina. Campania a debutat luni, însă deocamdată numărul donatorilor nu a fost unul ridicat. Acesta este și motivul pentru care reprezentanții Centrului de Transfuzii fac apel, atât la donatorii care obișnuiesc să vină de fiecare dată când sunt chemați, cât și la restul buzoienilor care pot ajuta în aceste momente.

Programul de recoltare a Centrului de Transfuzii Buzău a fost extins de la 7.30- la 17.30 și dacă va fi nevoie va fi recoltat sânge și sâmbăta.

De asemenea, printr-o acțiune demarată de Primăria Buzău și Crucea Roșie, buzoienii pot dona pentru refugiații din Ucraina, zilnic, între orele 08.00 – 20.00, la Vila Albatros, din parcul Marghiloman, din Buzău, alimente neperisabile ( produse tip instant, lapte praf, conserve),  paturi pliante, saltele, lenjerii, pături, perne, saci de dormit, prosoape (toate noi), produse sanitare și de îngrijire ( șampon, gel de duș, săpun, scutece, absorbante, detergent de rufe –capsule), mănuși chirurgicale, saci menajeri, haine în stare bună, aeroterme ori apă îmbuteliată.

Știri despre: ,