Comercianții, invitați, cu mic cu mare, la ”Drăgaica” 2022!

de Stiri Buzau Media

Pregătirile pentru Târgul de vară ”Drăgaica” au ajuns pe ultima sută de metri, ”Drăgaica”, revine la Buzău fără restricții, după o perioadă de doi ani de pandemie.

Târgul, unul dintre cele mai vechi din țară, va funcționa între 9 și 26 iunie, în incinta Pieței Volante Drăgaica, taxa de intrare urmând a fi de 3 lei de persoană. Copiii și elevii sub 14 ani beneficiază de gratuitate.

Ca și în anii anteriori, în incinta Târgului se vor desfășura activități de distracție și agrement, activități comerciale, vor funcționa terasele cu grătare și bere, iar în spațiul special amenajat, vor avea loc spectacole în fiecare seară. Programul de vizitare va fi cuprins între orele 10.00 și 24.00, în fiecare zi.

Comercianții care vor să participe la Drăgaica 2022 pot depune cererile până vineri, 3 iunie, la ora 12.00, semnarea contractelor urmând să aibă loc pe 08 iunie.

Târgul Drăgaica din Buzău datează din a doua jumătate a secolului XVIII, iar autoritățile locale doresc să continue realizările din edițiile anterioare, precum  festivalul etno-cultural deschis artelor spectacolului modern cu influențe etno.

Știri despre: ,