Compania de Apă Buzău: informații privind investițiile pe care le realizăm

de Stiri Buzau Media

Informațiile privind investițiile majore care se realizează în infrastructura de canalizare din județul Buzău, ajung constant la noi.

În contextul contractului de lucrări CL2, care vizează localitățile Merei, Ogrăzile, Sărata Monteoru, Gura Sărății, Dealul Viei, Izvoru Dulce, Lipia, Pietroasele, Clondiru de Sus, Dara, Pietroasa Mică, Șarânga, se investesc în total 122.143.722,40 lei (fără TVA).

Timpul estimat pentru finalizarea acestor lucrări este de 720 de zile.

Unitățile Administrativ Teritoriale (U.A.T.) care beneficiază de aceste investiții sunt U.A.T. Merei, U.A.T. Pietroasele și U.A.T. Buzău.

Până în prezent, se înregistrează progrese semnificative: în localitatea Merei, s-au executat 6199 metri liniari din rețeua de canalizare, reprezentând un progres de 10,03%, iar în Pietroasele, s-au trasat și executat lucrări pe mai multe străzi din localitățile Pietroasa Mică, Pietroasele, Șarânga și Dara, cu un progres de 7,74%.

De asemenea, se înregistrează un avans de 59% la infrastructura instalației de tratare a nămolului de la Stația de Epurare Apă Uzată (SEAU) Buzău.
Compania de Apă Buzău