Constantin Toma: am fost onorat să primesc echipa de fotbal Gloria Buzău, cea care a reușit un rezultat istoric!

de Stiri Buzau Media

Dragi buzoieni,
Ieri la Palatul Comunal, sediul Primăriei Municipiului Buzău, am fost onorat să primesc echipa de fotbal Gloria Buzău, cea care a reușit un rezultat istoric!
După 15 ani suntem din nou în Superligă!
În numele dumneavoastră, iubitorii de fotbal din municipiul și județul Buzău, le-am mulțumit pentru această promovare extraordinară!
Mulțumesc antrenorului Andrei Prepeliță și echipei sale tehnice și mai ales fotbaliștilor care prin munca și lupta lor ne-au făcut fericiți.
Mulțumesc celor doi Cristian, Ceaușel și Lupu care împreună cu o echipă mică au reușit să organizeze totul astfel încât echipa să promoveze.
Mulțumesc președintelui Consiliului Județean Buzău și consilierilor județeni și municipali pentru sprijinul necondiționat în susținerea echipei.
Dar fără sponsori și parteneri nu am fi putut avea banii necesari, fără de care promovarea nu ar fi existat.
Mulțumesc domnului Felix Rache pentru sprijinul de la începutul acestui proiect și mai ales, omului deosebit, care este Viorel Tudose, buzoian, patronul și managerul Companiei Getica 95, firma cu cea mai mare cifră de afaceri din județul Buzău, pentru implicarea excepțională!
Dar în 2 luni începe noua ediție e Superligii, unde va trebui să rezistăm!
Le-am urat tuturor să se mobilizeze la maximum, iar noi, cei care suntem asociați în acest proiect, împreună cu sponsorii și partenerii să creăm toate condițiile ca Gloria Buzău să facă o ,,figură’’ frumoasă pe prima scenă a fotbalului românesc.
HAI BUZĂU!

Constantin Toma, primarul municipiului Buzău