Constantin Toma: ,, Îmi dau seama că s-a votat cu multă ură împotriva unui om și a sistemului creat la nivel național de către acesta”

de Stiri Buzau Media

Primarul municipiului Buzău și președinte al organizației municipale social-democrate, Constantin Toma a menționat într-o postare pe pagina sa de Facebook că rezultatul slab a filialei pe care o conduce este cauzat de Liviu Dragnea. Este pentru prima oară în istoria alegerilor de după Revoluția din `89, când PSD este învins în municipiul Buzău de către USR-Plus. Județul Buzău a ocupat locul 6 la nivel central cu 33,4 % după Teleorman 47% Olt 44,5% Olt 44,5% Dolj 40%, în ceea ce privește voturile primite de PSD. Constantin Toma a atașat mai apoi o altă postare din 20 septembrie 2018, în care îl critica dur pe Liviu Dragnea menționând că acesta ,,și-a confiscat propriul partid și prin faptul că PSD-ul a câștigat alegerile, a confiscat și țara”.

,,Fără Dragnea…

Imediat după căderea Guvernului Mihai Tudose am scris câteva cuvinte cu titlul de mai sus. Acum, după pierderea alegerilor europarlamentare de către PSD, inclusiv în municipiul Buzău, îmi dau seama că s-a votat cu multă ură împotriva unui om și a sistemului creat la nivel național de către acesta. Chiar dacă s-au luat și unele măsuri bune în ultimii 3 ani, s-a uitat de cei peste 5 milioane de români care au “ales” să se mute în străinătate. De asemeni s-au luat multe măsuri doar în spirit electoral și acest lucru nu are cum să ne ajute ca țară pe distanță lungă. Din această cauză foarte mulți din românii de afară și din țară s-au simțit de multe ori umiliți! Redau în continuare mesajul meu postat pe Facebook la data de 20 septembrie 2018 , care a avut atunci 38.616 vizualizări și 433 comentarii:

“Fără Dragnea…

Nu cred că vreodată după 1990 a fost vreun om care să aibă atâția oameni împotriva sa, inclusiv din propria echipă. Liviu Dragnea și-a confiscat propriul partid și prin faptul că PSD-ul a câștigat alegerile, a confiscat și țara! Îi felicit pe Marcel Ciolacu și pe ceilalți colegi din conducere care au demarat acțiunea de schimbare a acestui lider ce nu-și înțelege rostul! Țara și fiecare român au nevoie de altceva!”          Cred în înțelepciunea românilor și acest vot ar trebui să reașeze lucrurile într-o normalitate care să pună în valoare potențialul imens pe care-l avem ca țară! Ca primar ales al Buzăului, pe listele PSD, îmi voi face treaba cu și mai multă îndârjire pentru a face din orașul nostru un model de dezvoltare. Sunt convins, de asemenea, că PSD-ul ca partid va avea puterea să-și revină alegându-și cu mai multă înțelepciune conducătorii. Mulțumesc întregii echipe PSD de la Buzău, în frunte cu domnul Marcel Ciolacu, care m-a ajutat și mă ajută necondiționat pentru schimbarea orașului în bine. În viață sunt întotdeauna și bune și rele și trebuie să învățăm mai ales din greșeli făcute cu voie sau fără voie!”, a menționat Constantin Toma.