Constantin Toma: INFORMARE!

de Stiri Buzau Media
Dragi buzoieni, Săptămâna trecută, în perioada 2-5 noiembrie 2023, Stadionul de Atletism a fost gazda Finalei Campionatului Militar de Atletism, la care au participat sportivi din instituțiile de învățământ militar, conduse de Serviciul Educație Fizică Militară din Statul Major al Apărării. Organizarea a fost susținută de Baza Aeriană Boboc/Școala de Instruire Interarme a Forțelor Aeriene, cu sprijinul Primăriei Municipiului Buzău.
Duminică, 5 noiembrie, am premiat cei mai buni sportivi împreună cu domnul general de flotilă aeriană Ovidiu Bălan, domnul comandor Corneliu Mititelu și domnul colonel Cristian Pelea, din partea Statului Major al Apărării.
Stadionul nostru de Atletism, modernizat, a asigurat cele mai bune condiții de concurs pentru desfășurarea tuturor probelor: 100 m plat, 400 m plat, 1500 m plat, 5000 m plat, săritura în lungime, aruncarea greutății, ștafeta 4×100 m plat, atât la fete, cât și la băieți! Felicitări tuturor participanților veniți din toată țara și mult succes în toate activitățile!
Constantin Toma