Constantin Toma, invitat de AHK la o conferință cu tema ,,Alegeri 2024 – Oportunități pentru business-ul din România.’’

de Stiri Buzau Media

Dragi buzoieni,
Aseară pe 13 mai 2024 am fost invitat de AHK (Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană), care reprezintă în România, economia germană, la o conferință cu tema ,,Alegeri 2024 – Oportunități pentru business-ul din România.’’

Au fost prezenți reprezentanții celor 630 de firme germane ce activează în țara noastră, iar în conferința moderată de domnul Sebastian Metz, directorul general al AHK, au vorbit 3 primari de la 3 partide diferite, Constantin Toma (PSD), Allen Coliban (USR), primarul de la Brașov, Ciprian Ciucu (PNL), primarul de la sectorul 6 București, 2 europarlamentari, Victor Negrescu (PSD) și Siegfried Mureșan (PNL) și un deputat, Ilie Dan Barna (USR), candidat pentru europarlamentare.

A fost o dezbatere interesantă despre viitorul României în U.E. și ce trebuie să facem ca economia României să fie mult mai competitivă.

În cuvântul meu, apreciat de asistență, am vorbit despre realizările Buzăului în ultimii 8 ani, despre faptul că avem o viziune de dezvoltare ,,Buzăul, oraș magnet până în 2030’’, iar fondurile europene ne ajută să facem pași importanți pentru dezvoltarea orașului nostru, ca un oraș al viitorului.

Am mulțumit gazdelor noastre pentru că AHK ne-a facilitat accesul, prin intermediul unor consultanți de elită din Germania, de a câștiga un proiect de cercetare, finanțat de Ministerul Federal al Mediului, Schimbărilor Climatice și Siguranței Nucleare, cu titlul ,,Buzău – Green, Circular and Smart(Water) City’’, finalizat deja și care ne ajută mult în a reconstrui Buzăul.
HAI BUZĂU!
Constantin Toma, primarul municipiului Buzău