Continuă modernizarea comunei Siriu!

de Stiri Buzau Media
Având în vedere că vremea ne-a permis, am reușit astăzi asfaltarea zonei de la intrarea în satul Cașoca. Vă aduc la cunoștință faptul că această zonă modernizată va deservi atât ca refugiu pt mijloacele de transport public de persoane, cât și pentru amplasarea a două stații de încărcare mașini electrice. Stațiile de încărcare mașini electrice vor fi finanțate din fonduri europene, prin PNRR în valoare de 50.000 euro plus TVA.
De ce vom monta stații de încărcare mașini electrice?
În primul rând, a fost o obligație impusă de Uniunea Europeană și o condiție de eligibilitate pt accesarea tuturor fondurilor europene nerambursabile prin PNRR.
În al doilea rând, comuna noastră fiind localitate turistică, va atrage din ce în ce mai mulți turiști.
În al treilea rând, mașinile electrice ar trebui sa fie, de azi înainte, cea mai bună opțiune pt a ne deplasa economic și ecologic. Bineînțeles că vom continua si asfaltarea tuturor drumurilor din comuna noastră, însă pregătim proiectul pt a asfalta după execuția canalizării și a stației de epurare, investiție pentru care s-a semnat contractul de lucrări, fiind în perioada de proiectare și execuție. Vreau să vă mulțumesc încă o dată tuturor celor care ați avut și aveți încredere în mine și vă garantez celor care încă nu v-ați lăsat convinși până acum, că îmi dedic tot timpul și energia pt a identifica soluții la problemele comunității noastre și pt a obține finanțări europene nerambursabile pt investițiile de care avem atâta nevoie.
Continuăm împreună!

Dragos Voicu