„De Crăciun, alege să dăruiești – Siriu”

de Stiri Buzau Media
Dragoș Voicu: În această perioadă de sărbători, când spiritul generozității și al solidarității străbate fiecare colțișor al inimilor noastre, vă invit cu dragoste să vă alăturați celei de-a treia ediție a acțiunii „De Crăciun, alege să dăruiești – Siriu”, oraganizată de Primăria Siriu .
Suntem cu toții parte a unei comunități care are puterea de a face diferența în viețile celor care au nevoie de ajutor. În intervalul 3 decembrie 2023 – 22 decembrie 2023, vom fi la Căminul Cultural din Siriu pentru a colecta alimente neperisabile, destinate familiilor nevoiașe. Împreună, putem aduce bucurie și lumină în casele bătrânilor care luptă cu singurătatea și nevoile zilnice.
De asemenea, colectăm cu drag dulciuri, jucării și haine pentru copiii cu vârste cuprinse între 1 și 16 ani, pentru a încerca să le oferim micuților noștri un Crăciun plin de bucurie și să împărțim cu ei zâmbete.
Dacă doriți să vă alăturați nouă, vă încurajez să luați legătura cu doamna Maria Simon la numărul de telefon 0786478286. Fiecare gest de generozitate contează și aduce o rază de lumină în inimile celor în nevoie. Pentru companiile sau persoanele juridice care doresc să fie alături de cei mai puțin norocoși, Asociației pentru Dezvoltare Comunitară susține acest demers iar dumneavoastră puteți să ne sprijiniți prin redistribuirea celor 20% din impozitul de profit – cu mai multe informații vă poate ajuta Mirela la numărul 0742377372. Haideți să facem ca acest Crăciun să fie un motiv de bucurie nu doar pentru noi, ci și pentru cei care au nevoie de sprijinul nostru.
Cu recunoștință și dragoste pentru comunitatea noastră minunată,
Primar,
Voicu Constantin Dragoș