Descinderi la un proxenet și două prostituate din Buzău și Ilfov

de Stiri Buzau Media

Descinderi ale poliţiştilor buzoieni de investigaţii criminale și ale mascaților la 6 imobile din Buzău și Ilfov într-un nou caz de proxenetism. Este vorba despre un bărbat și două femei, cu vârste cuprinse între 20 și 34 de ani, care ar fi obținut sume uriașe din prostituție, atât pe teritoriul României, cât și în străinătate.

Potrivit anchetatorilor, din 2018 și până în prezent, prin metoda „Loverboy”, bărbatul le-a convins și le-a ajutat pe cele două tinere să se prostitueze în țară, dar și în Elveția și Italia. Tinerele își ofereau serviciile prin intermediul site-urilor de specialitate, iar cu clienții se întâlneau în diferite hoteluri. În acest mod, tânărul ar fi câștigat 80.000 de euro. 

În urma perchezițiilor, poliţiştii au confiscat, pentru continuarea cercetărilor, 1.700 de lei, telefoane mobile şi înscrisuri. De asemenea, a fost ridicat și un autoturism. 

La finalul descinderilor, bărbatul și cele două tinere au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. Ulterior, tânărul a fost reținut pentru pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, pentru arestare preventivă.

Știri despre: