Doi elevi de la Agricol au tâlhărit o copilă în plină stradă

de Stiri Buzau Media

O elevă de 13 ani, din Buzău, a fost tâlhărită de doi adolescenți de 16 ani, ziua în amiaza mare, în plină stradă. Copila mergea spre școală împreună cu mama ei în momentul în care unul dintre ei a lovit-o, iar celălalt i-a sustras telefonul mobil.

Făptașii sunt doi elevi ai Colegiului Agricol din Buzău, unul fiind domiciliat în comuna Chiojdu, iar celălalt, în C.A. Rosetti. Ieri, s-a gândit să facă rost de bani furând un telefon mobil, așa cum mai făcuseră și în data de 3 martie, atunci când cel din urmă, împreună cu un coleg, tot din C.A. Rosetti, mai deposedase o tânără de telefon.

După ce s-au amețit bine la un bar din centru, cei doi au atacat-o pe fetița care mergea liniștită pe stradă alături de mama ei. Unul dintrei ei a lovit-o cu pumnul pe copilă, în timp ce amicul său i-a sustras telefonul mobil. Buzoianca în vârstă de 47 de ani a anunțat imediat autoritățile. Un echipaj de la Poliția Locală l-au prins la scurt timp pe adolescentul din Chiojdu.

„In data de 15.03.2017, politistii locali, din cadrul Directiei de Politie Locala Buzau, Serviciului Ordine Publica, au retinut un tanar imediat dupa ce acesta a deposedat o minora in varsta de 13 ani, de telefonul mobil, in timp ce aceasta se deplasa catre scoala.

In urma controlului corporal sumar s-a gasit asupra tanarului, ascuns in lenjeria intima un telefon mobil marca Samsung. Fiind intrebat in legatura cu bunurile gasite asupra lui, tanarul a recunoscut ca impreuna cu un prieten, au consumat bauturi alcoolice intr-un bar din apropiere si s-au inteles sa meraga in zona Liceului de Arte “Margareta Sterian”,  sa “fure” un telefon mobil.”, a transmis Poliția Locală Buzău, prin intermediul unui comunicat de presă.

Alături de cei doi, încă un tânăr din C.A.Rosetti, bănuit că pe 3 martie a deposedat o tânără de 18 ani de un telefon mobil, a fost reținut pentru 24 de ore. Pentru că au mai mult de 14 ani, ei pot răspunde penal și pot fi reținuți și arestați.

Știri despre: