Dragoș Ceaușel revine acasă după 18 ani pentru a antrena Carpații Nehoiu

de Stiri Buzau Media

În urma finalizării lucrărilor de reabilitare și modernizare a complexului sportiv din Nehoiu, echipa de fotbal a orașului intră într-o nouă etapă, marcată de schimbări importante.

Potrivit unui anunț al primarului Ionuț Milea, echipa începe un proces de restructurare, cu accent pe îmbunătățirea resursei fizice.

Surpriza cea mai mare vine însă de la Dragoș Ceaușel, un nume de referință în fotbalul românesc, care revine acasă după o absență de 18 ani.

După o carieră impresionantă, jucând pentru „Gloria” Buzău și „Olimpia” Râmnicu Sărat, Ceaușel își va asuma rolul de antrenor al echipei Carpații Nehoiu.

Pregătirea sportivă a început deja, iar mâine, Sâmbătă 27 ianuarie, echipa va juca un meci amical în deplasare la „Petrolul” Berca.

În același timp, se desfășoară discuții și negocieri pentru înnoirea lotului de jucători.

Primarul orașului Nehoiu, Ionuț Milea, invită suporterii să rămână alături de echipa lor și în cea de-a doua parte a campionatului, care va debuta pe 2 Martie cu un meci în deplasare la Luciu.

Vom reuși și ne vom bucura împreună! Hai Carpați Nehoiu, echipa orașului tău!, îndeamnă edilul orașului.

Rămâne de văzut cum va ajuta această schimbare echipa și cum va fi primită de suporteri. Cu toate acestea, este evident că spiritul sportiv este mai viu ca niciodată în Nehoiu.