Explozie de umor și muzică la Teatrul George Ciprian: Premiera „Bolnavul închipuit”, pe 27 martie

de Stiri Buzau Media

Pregătiți-vă de o seară plină de râsete, muzică și dans la Teatrul George Ciprian! Pe 27 martie, la ora 19:00, va avea loc premiera piesei de teatru „Bolnavul închipuit”, o adaptare după Molière semnată de Dan Bucur.

„Bolnavul închipuit” este o comedie efervescentă, construită în jurul contrastului dintre cele două cupluri centrale: Argan, bolnavul închipuit și mama vitregă Béline și, de cealaltă parte, Angelique, fiica lui Argan și slujnica isteață și devotată Toinette.

Acțiunea piesei se petrece în timpul carnavalului, aducând în scenă un spectacol imagistic, conceptual și muzical.

Muzica nu doar punctează momentele cheie ale piesei, ci și animează scenele tensionate cu ritmuri vii.

Spectatorii vor avea parte de un spectacol încărcat de trăiri efervescente, dorințe ascunse și emoții puternice, unde câteva scene sunt dedicate exclusiv muzicii și dansului.

Biletele pentru această premieră se găsesc la Teatrul George Ciprian, la Agenția de Bilete a teatrului din bd. Nicolae Bălcescu sau online, la prețul întreg de 50 de lei.

Reduceri sunt disponibile pentru pensionari (40 lei) și elevi/studenți (30 lei).

Distribuția este formată din actori talentați precum Cristi Martin, Adrian Păduraru, Maria Grosu, Iulian Ilinca, Gabriela Porumbacu, Maria Costeschi, Pavel Bârsan, Vlad Andrei și Elena Duicu.

Regia, scenografia, ilustrația muzicală și adaptarea textului sunt semnate de Daniel Bucur.