Factura Verde: Pasul către eficiență și sustenabilitate al Companiei de Apă Buzău

de Stiri Buzau Media

Compania de Apă Buzău a inițiat un nou serviciu care încurajează eficiența și sustenabilitatea: Factura Verde.

Acest serviciu, accesibil prin intermediul platformei online www.cabuzau.ro, permite clientilor să primească facturile în format electronic, contribuind astfel la reducerea consumului de hârtie și a amprentei de carbon.

Factura Verde poate fi activată rapid și simplu, fie din contul de client, fie prin apel la Call Center, sau chiar de la sediul central al Companiei.

Procesul este simplu și nu necesită mai mult de un minut.

Pentru a activa Factura Verde, clienții trebuie să intre în contul lor, să acceseze setările contului și să modifice opțiunea de facturare online.

Printre avantajele Facturii Verzi se numără eficiența accelerată, deoarece procesul de trimitere și recepționare a facturilor devine instantaneu, sporind astfel fluxul financiar.

Factura poate fi achitată direct din contul de client, la centrele de plăți, instituții bancare sau la sediile Companiei, cu numerar sau card.

În plus, Factura Verde contribuie la protejarea mediului prin reducerea consumului de hârtie și a amprentei de carbon.

Factura este primită în format electronic, pe adresa de email, și poate fi accesată oricând și oriunde, de pe telefon sau orice alt dispozitiv inteligent: laptop, calculator, tabletă.

Securitatea datelor este de asemenea sporită, tehnologiile avansate de criptare protejând datele sensibile ale clienților.