Festivalul ANTANTE își pune amprenta pe Buzău! Iată cum vor fi afectate rutele de circulație

de Stiri Buzau Media

În perioada 23.05.2024, ora 17:00, și 27.05.2024, ora 05:00, orașul Buzău se va transforma într-un veritabil teatru de stradă.

Așa se face că Primăria Municipiului Buzău, în colaborare cu Asociația Culturală ”PE BUNE” și Centrul Cultural și Educațional ”Alexandru Marghiloman” Buzău, vor organiza festivalul ”ANTANTE”.

Evenimentul, ce promite să fie unul de neuitat, va avea însă un impact asupra circulației rutiere din oraș. Pentru a asigura buna desfășurare a festivalului, autoritățile locale au anunțat impunerea unor restricții de circulație în zona centrală a orașului.

Astfel, traficul rutier va fi complet blocat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, de la intersecția cu strada Nicolae Titulescu până la intersecția cu Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu.

Pentru a evita disconfortul creat de aceste modificări, conducătorii auto sunt îndemnați să folosească ca rute alternative străzile Nicolae Titulescu și Spiru Haret.

Festivalul ”ANTANTE” se anunță a fi un eveniment cultural deosebit, ce va aduce un suflu nou în orașul Buzău. Evenimentul este organizat cu scopul de a încuraja și promova cultura și arta în rândul comunității locale.