Florin Ceparu: Municipiul Râmnicu Sărat se află pe drumul cel bun, iar transformările din ultImii 8 ani au cuprin toate domeniile

de Stiri Buzau Media

 

Municipiul Râmnicu Sărat se află pe drumul cel bun, iar transformările din ultImii 8 ani au cuprin toate domeniile.
Vă invit să urmăriți acest tur prin cartierele orașului, aici unde schimbările sunt evidente, iar speranța oamenilor care nu mai credeau posibilă viața în normalitate a fost redată!

 

 

Oameni buni,
Vă invit să călătorim împreună prin Râmnicul de azi și să vedem de la înălțime #transformările ce au avut loc în ultimii 3 ani și jumătate!

Practic, cartiere întregi au o imagine nouă și vorbesc de la sine despre cum s-a schimbat în bine viața locuitorilor acelor zone și nu numai. Străzi asfaltate, rețele noi de gaze și apă, parcuri, locuri de joacă, instituții #modernizate și mulți, mulți copii fericiți!

Astăzi, orașul arată altfel și este rodul muncii tuturor acelora care cred în Râmnic, în #viitorul lui și al celor care au ales să trăiască aici!

Vă mulțumesc tuturor, colegilor din #administrație, colegilor consilieri municipali, reprezentanți ai instituțiilor publice și ai mediului privat, tuturor acelora care ați contribuit la #modernizarea urbei noastre!

#Împreună suntem Râmnic!
Suntem pe drumul bun și mergem Tot #Înainte!

 

Florin Ceparu, admin. public Râmnicu Sărat