Amicale pentru SCM Gloria Buzău și Handbal Club Buzău!

de Stiri Buzau Media

Weekend plin pentru echipele de handbal buzoiene. Sâmbătă, în Sala Apollo din Capitală, jucătoarele SCM Gloria Buzău au dat replica, într-un meci amical, campioanei CSM București, care și-a prezentat lotul. Jocul buzoiencelor a arătat bine, dar numai în prima repriză, când au condus în câteva rânduri. La un moment dat, Gloria s-a distanțat la trei goluri diferență, (10-7), însă CSM a revenit repede în joc, egalând la 11. Bucureștencele au preluat conducerea intrând la pauză în avantaj, 17-15. A doua repriză a aparținut în totalitate bucureștencelor, care, în final, s-au impus cu 34 la 24.

Tot sâmbătă, Handbal Club Buzău a încheiat triumfătoare Memorialul Constantin Căpățână. Handbaliștii buzoieni au dispus în finală de CSM Focșani. A fost o premieră, buzoienii nereușind, până în acest weekend, să bată formația vrânceană.

În prima etapă a ligii masculine de handbal, pe 27 august, Handbal Club Buzău va întâlni, acasă pe CSM București. Handbalistele de la SCM Gloria vor începe campionatul pe 2 septembrie, când vor juca în deplasare cu Dunărea Brăila.