Primăria Buzău se modernizează: Plătește taxele cu telefonul mobil prin aplicația AVANSIS MOBILE

de Stiri Buzau Media

Primăria Municipiului Buzău a făcut un pas important spre modernizarea serviciilor oferite cetățenilor săi prin implementarea aplicației Avansis Mobile. Această inițiativă marchează o evoluție semnificativă în digitalizarea relației dintre administrație și contribuabili, oferind o metodă simplă și eficientă de gestionare a obligațiilor fiscale.

Prin Avansis Mobile, cetățenii Buzăului pot acum să își plătească taxele și impozitele direct de pe telefonul mobil. Această facilitate aduce un confort sporit utilizatorilor, economisind timp și eliminând necesitatea deplasării la sediul Primăriei pentru efectuarea acestor operațiuni.

Mai mult, Primăria Municipiului Buzău va putea comunica eficient cu cetățenii, trimițând mesaje de interes public la nivel local direct pe telefoanele mobile. Această funcționalitate îmbunătățește transparența și fluidizează comunicarea între administrație și locuitori.

Aplicația este disponibilă pentru toate tipurile de telefoane smart, indiferent de sistemul de operare Android sau IOS, și asigură un grad înalt de confidențialitate și protecție a datelor utilizatorilor.

Funcționalitățile Avansis Mobile includ:

  • Consultarea rolului fiscal al utilizatorului.
  • Plata integrală sau parțială a taxelor și impozitelor, cu posibilitatea de a selecta specific fiecare taxă sau impozit.
  • Primirea mesajelor de interes public din partea administrației locale.

Pentru a beneficia de aceste servicii, cetățenii trebuie să instaleze aplicația pe dispozitivul mobil și să se asigure că selectează “Primăria Municipiului Buzău” din lista instituțiilor înrolate și că au un ROL fiscal valid la această primărie.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta și manualul complet al aplicației pe www.primaria-digitala.ro

Instalarea aplicației se poate face prin 2 metode:

 -prima, scanând codul QR

-a doua, se deschide magazinul de aplicații pe dispozitivul pe care se dorește instalarea și se caută termenul Avansis Mobile.

Activare cont AVANSIS MOBILE pentru plata taxe/impozit Primăria Buzău

Iată pașii care trebuie urmați

Descarcă aplicația AVANSIS MOBILE pentru telefoane cu Android

Descarcă aplicația AVANSIS MOBILE pentru telefoane Iphone

În manualul de utilizare Mobile, este descrierea în amănunt a tuturor pașilor care trebuie parcurși pentru activarea contului de utilizator Avansis Mobile.

Primăria Municipiului Buzău vine în întâmpinarea nevoilor cetățenilor săi cu o abordare modernă și eficientă în ceea ce privește serviciile publice. Pe lângă implementarea recentă a aplicației Avansis Mobile, care a simplificat semnificativ procesul de plată a taxelor și impozitelor, administrația locală anunță angajamentul său ferm pentru a investi în sisteme digitale diversificate.

Această nouă orientare are scopul de a facilita accesul comunității la servicii online, fie prin utilizarea calculatorului, fie prin intermediul telefonului mobil. Inovațiile tehnologice nu doar că vor eficientiza interacțiunea între primărie și cetățeni, dar vor contribui și la reducerea timpului necesar pentru soluționarea solicitărilor acestora.

Primăria Municipiului Buzău își propune să implementeze soft-uri avansate pentru digitalizare, având ca obiective principale eficiența, transparența și economia de timp și resurse. Aceste demersuri reprezintă o parte integrantă a unui management modern și responsabil, care pune accentul pe nevoile și confortul cetățenilor.

De asemenea, instituția ține să mulțumească comunității locale pentru deschiderea și sprijinul constant arătat, subliniind că va menține un canal de comunicare deschis și va informa publicul despre toate noutățile și progresele înregistrate.

Pentru cei interesați de detalii suplimentare despre aplicația Avansis Mobile și despre modalitățile de activare a contului de utilizator, Primăria Municipiului Buzău pune la dispoziție un manual de utilizare detaliat.

Acesta poate fi accesat pe site-ul oficial al primăriei sau direct prin intermediul aplicației.