Atenție la produsele pe care le cumpărați pentru masa de Paști!

de Stiri Buzau Media

Mare atenție la alimentele pe care le cumpărați, zilele acestea, pentru masa de Paști. Precizarea aparține inspectorilor de la Protecția Consumatorului Buzău, în contextul în care, controalele desfășurate în ultima perioadă, în tot județul, au arătăt că unii comercianți, în goana după profit, nu țin seama nici de cele mai elementare reguli și scot la vânzare produse periculoase.

Mai précis, în timpul controalelor, ce au avut ca scop verificarea calității produselor specifice sărbătorilor pascale, dar şi respectarea normelor de transport, depozitare şi comercializare a acestora, comisarii OPC Buzău au descoperit numeroase nereguli în ceea ce privește termenul de garanție a alimentelor și condițiile de depozitare ale acestora. Ca urmare, comercianții prinși pe picior greșit au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de peste 150.000 lei.

Și în perioada următoare, inspectorii de la Protecția Consumatorilor vor acorda o atenție deosebită modului în care sunt vîndute produsele specifice sărbătorilor pascale.