Descinderi ale polițiștilor, la Buzău, după înscenarea unui jaf în București!

de Stiri Buzau Media

Descinderi ale polițiștilor din București la mai multe adrese din țară, inclusiv în Buzău, în urma înscenării unui jaf la o sală de jocuri de noroc din Capitală. Totul a fost plănuit de 4 persoane, una dintre acestea fiind angajată a firmei respective.

Potrivit anchetatorilor, la mijlocul lunii octombrie, angajata sălii de jocuri de noroc a sunat la 112 și a anunțat că un hoț care ar fi avut fața acoperită amenințat-o și i-ar fi furat banii din încasări. În realitate, însă, nu a fost vorba despre niciun jaf, ci despre un plan bine pus la punct de vânzătoare și de alte 3 persoane. Mai précis, angajata sălii a lăsat banii la vedere, iar când a intrat prietena sa, o tânără de 27 ani din Buzău, s-a lăsat “atacată” cu spray lacrimogen. Buzoianca a luat 4.700 lei, și a fugit cu o mașină în care se aflau alți 2 complici. La final, banii au fost împărțiți de cele 4 persoane care au înscenat jaful.

Ieri, polițiștii au organizat percheziții la mai multe adrese frecventate de suspecți, iar, la final, cei 4 au fost reținuți.