Elevele de la Colegiului Național „Alexandru Vlahuță” din Rm. Sărat, cele mai bune la oină, din țară!

de Stiri Buzau Media

Echipa de oină a Colegiului Național „Alexandru Vlahuță” din Rm. Sărat este, din nou, campioană națională de junioare. Elevele liceului râmnicean au câștigat Olimpiada Sportului Școlar, întrecere care a avut loc în weekend, chiar la Rm. Sărat. La competiția din Rm Sărat au participat cele mai bune 8 echipe de junioare din țară, care s-au calificat la turneul final după ce trecuseră, anterior, de barajele zonale.

Elevele Colegiului Național „Alexandru Vlahuță”, îndrumate de profesorul Cosmin Bălan, și-adjudecat, în final, trofeul fără să piardă vreun meci. Ele au învins reprezentantele județelor Sălaj, Dolj, Arad, Ilfov, Călărași și Dej și au încheiat la egalitate, scor 5-5, cu echipa din Gura Humorului. Acesta este al doilea titlu național cucerit de echipa colegiului din Rm Sărat, după cel de anul trecut.

În această vară, echipa de oină a Colegiului Național „Alexandru Vlahuță” va participa la o altă competiție națională de anvergură, Cupa Reginei. Întrecereea este organizată sub patronajul Casei Regale, premiile fiind acordate de însăși Regina Margareta a României.