Forțe proaspete în poliția buzoiană!

de Stiri Buzau Media

Forțe proaspete la Inspectoratul de Poliție al Județului Buzău! 8 absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina, promoţia noiembrie 2023, s-au prezentat, ieri, la sediul Inspectoratului, pentru a fi numiţi în funcţie potrivit pregătirii şi specializării urmate în şcoala de poliţie.

Șase dintre ei au fost repartizaţi să-şi desfăşoare activitatea la posturi de poliţie comunale, iar alți doi urmează să activeze în domeniul rutier. Nou-veniții vor fi preluați de polițiștii Serviciului de Pregătire Profesională din cadrul IPJ Buzău, pentru desfășurarea primului modul de inițiere în carieră. Activitățile vor începe prin consolidarea cunoștințelor teoretice, exersarea unor procedee de tactică, urmând a aprofunda inclusiv elementele de teorie a tragerii, dar și regulile și măsurile de siguranță privind mânuirea armamentului.

Pentru primele 6 luni, tinerii polițiști îşi vor desfăşura activitatea sub supravegherea unui tutore profesional din cadrul formaţiunilor de ordine publică și rutieră.