Gloria Buzău, al 4-lea egal consecutiv în play-off!

de Stiri Buzau Media

Gloria Buzău o ține din egal în egal în play-off-ul Ligii a 2-a. Trupa din Crâng a remizat și duminică, 1-1, pe terenul celor de la Unirea Slobozia, rezultat în urma căruia a mai căzut un loc în clasament.

Prima repriză a meciului de la Slobozia a fost săracă în ocazii de poartă. Prima situație de gol a aparținut buzoienilor, în minutul 23, după o recuperare la mijlocul terenului a lui Akhmatov. Acesta i-a pasat ideal lui Rădulescu, care a tras însă slab, fără probleme pentru Rusu.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a venit în prelungiri, când Purece a tras spre colțul lung, iar Greab a intervenit salvator.

Repriza a doua a început excelent pentru Gloria, care a înscris la prima fază de atac. În minutul 47, Prejmerean a insistat la o minge, a pasat pentru Perianu, acesta a trimis mai departe pentru Chică-Roșă, care l-a învins pe Rusu cu un șut plasat din 7 metri spre colțul lung. Același Chică-Roșă putea închide meciul, în minutul 73, la o pătrundere până în marginea careului, însă finalizarea sa a fost extrem de modestă. Pe final s-a jucat pe contre, iar o execuție spectaculoasă a adus egalarea, în minutul 82. Afalna a prins un șut bun din afara careului, aproape de vinclul colțului lung și a înscris.

Rezultatul, 1 la 1, este nefavorabil Gloriei Buzău, după ce Csikszereda a reușit să învingă Corvinul. Cu 37 de puncte, formația din Crâng a căzut pe locul 5, la un punct de echipa din Mercurea Ciuc.