Gloria Buzău bifează prima achiziție a iernii!

de Stiri Buzau Media

Gloria Buzău a perfectat primul transfer al iernii. Prima achiziție a echipei antrenată de Andrei Prepeliță este Ovidiu Perianu, fotbalist care aparține de FCSB, dar care în ultima jumătate de an a fost la „U” Cluj, unde nu s-a impus.

Ovidiu Perianu va îmbrăca tricoul formației Gloria Buzău în a doua parte a acestui sezon sub formă de împrumut, urmând ca la finalul campionatului să revină la FCSB, clubul de care aparține. Mijlocașul în vârstă de 21 de ani a strâns trei prezențe în tricoul Universității Cluj.

O speranță a FCSB, Perianu s-a stins în ultimii ani, chiar dacă acum are numai 21 de ani și tot viitorul în față pentru a-și reveni. A debutat în prima ligă în august 2019, la o vârstă fragedă, în meciul FCSB – FC Voluntari 1-3, în care a fost titular și a jucat până la pauză. Din vara trecută a fost împrumutat la ”U” Cluj, de unde acum pleacă și ajunge pentru prima dată în Liga 2, la Gloria Buzău.

Echipa din Crâng se numără printre ultimele formații din Liga 2 care vor începe pregătirea în 2024, alături de CSM Alexandria, CSC Dumbrăvița, CS Mioveni, Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște.