Gloria Buzău, egal și cu Șelimbăr!

de Stiri Buzau Media

Gloria Buzău este echipa egalurilor în play-off-ul Ligii a 2-a. Joi seară, pe stadionul din Crâng, în etapa a 3-a, formația buzoiană a remizat, 0-0, cu CSC Șelimbăr.

Prima repriză a fost extrem de modestă, fără nicio ocazie importantă la vreuna dintre porți. Deși a dominat, Gloria nu a reușit să pună în pericol poarta sibienilor, retrași în propria jumătate.

Nici repriza a doua nu a adus mai mult fotbal pe terenul din Crâng. Partida s-a mai animat în ultimele 20 de minute, după ce Andrei Prepeliță i-a introdus pe Cristi Dumitru și pe Vali Dumitrache. Cea mai mare ocazie a venit în minutul 72. Dumitrache a avut o cursă rapidă în flancul stâng, a centrat în careu, mingea a fost respinsă în față, în centru, iar Rădulescu a șutat cu stângul din 18 metri, dar portarul oapeților a respins. Buzoienii au mai avut două șuturi, ale lui Dumitru și Prejmerean, iar în prelungiri, același Dumitru a tras din cădere, iar mingea deviată a trecut de puțin pe lângă bara din dreapta. S-a încheiat 0-0, la capătul unui meci în care spectatorii buzoieni i-au cerut demisia lui Prepeliță.

Gloria Buzău are 37 de puncte și se menține la două, respectiv un punct de Mioveni și FK Miercurea Ciuc. Buzoienii sunt pe locul 4, al doilea direct promovabil, în condițiile în care deasupra, în clasament, sunt două echipe fără drept de promovare, Șelimbăr și Corvinul.

În etapa a 4-a, Gloria Buzău joacă duminică, de la ora 11:00, în deplasare la Unirea Slobozia.