Gloria Buzău, reunire pe 15 ianuarie!

de Stiri Buzau Media

Gloria Buzău, una dintre favoritele la promovare în SuperLiga României, a stabilit déjà data reunirii.

Formația din Crâng va avea prima ședință de pregătire, în 2024, la jumătatea lunii ianuarie, pe 15 ianuarie, cu mai bine de o lună înainte de reluarea campionatului de Liga 2.Ulterior, Andrei Prepeliță a stabilit și un stagiu de pregătire.

În privința schimbărilor de lot, antrenorul buzoienilor a renunțat la doi jucători, amândoi veniți înainte de startul sezonului, Ionuț Șerban și Diogo Izata. Mai sunt, însă, și alți fotbaliști veniți în vară care nu l-au mulțumit pe Prepeliță, iar în această perioadă, conducerea clubului negociază rezilierile. Acordurile pentru rezilierile amiabile se vor face, se pare, totuși, cu plata anumitor sume compensatorii.

În locul fotbaliștilor plecați, Gloria ar dori să transfere și jucători de la anumite formații din SuperLiga României, care să vină la Buzău sub formă de împrumut.

Gloria Buzău a încheiat anul pe locul 5 în Liga 2, la șapte puncte de liderul CSC Șelimbăr și are un avans de trei puncte peste locul 7, ocupat de Steaua, primul care la finalul sezonului regular nu duce în play-off.