Gloria Buzău, victorie uriașă la Slobozia!

de Stiri Buzau Media

Victorie uriașă obținută, luni, de Gloria Buzău, în deplasare, cu Unirea Slobozia. Echipa din Crâng s-a impus cu 1-0, la capătul unui meci în care a mai avut câteva șanse bune de a înscrie. Cele trei puncte aduse de la Slobozia sunt importante, nu doar în clasament, ci și pentru antrenorul Andrei Prepeliță, amenințat cu demisia după eșecul cu FC Argeș.

Singurul gol al partidei a fost înscris de Vali Dumitrache, după o cursă excelentă a lui Mihaiu, în flancul stâng. Fostul dinamovist l-a găsit pe tânărul internațional la marginea careului de șase metri, atacantul buzoian îndeplinind formalitatea de a împinge balonul în poartă. Câteva minute mai târziu, celălalt atacant al Gloriei, Chică-Roșă, putea să majoreze scorul, dar a reluat cu capul, pe lângă poartă.

În a doua parte a meciului, echipa buzoiană s-a mulțumit să conserve avantajul, având, totuși, o ocazie uriașă. Proaspăt intrat în teren, Radic a scăpat singur cu Denis Rusu, însă a preferat să-și așeze balonul pe piciorul stâng, în loc să șuteze cu dreptul, și a fost deposedat.

S-a încheiat 1-0 pentru Gloria Buzău, care urcă, astfel, pe locul 4, cu 21 de puncte.