Începe mutarea, la Bazar, a direcțiilor și serviciilor Primăriei Buzău!

de Stiri Buzau Media

Direcțiile și serviciile Primăriei Buzău se pregătesc de mutare în casă nouă. Este vorba despre clădirea fostului Bazar, care, după ample lucrări de renovare, va găzdui majoritatea instituțiilor Primăriei.

Prima mutare va fi finalizată, luni, 4 martie, când Direcția de Evidență a Persoanelor Buzău își va inaugura sediul din clădirea fostului Bazar, după ce, ani buni, a funcționat în Galleria Mall. Reprezentanții Primăriei Buzău precizează că accesul cetățenilor în noul sediul al Direcției de Evidență a Persoanelor se va face din strada Obor, adică din spatele clădirii fostului Bazar.

Odată cu această mutare, muncipalitatea va face și o economie importantă la buget, deoarece nu va mai plăti chiria lunară către mall-ul unde direcția a funcționat în ultimii ani.

Aceasta ar fi a nouă cheltuială de care scapă Primăria, după ce și Direcția de Asistență Socială Buzău s-a mutat din clădirea de pe strada Alexandru Marghiloman, la parterul Palatului Comunal.

Mutările instituțiilor Primăriei Buzău, la Bazar, vor continua în perioada următoare, având în vedere că Palatul Comunal va intra în reparații capitale pentru consolidare.