Metalul Buzău, o nouă victorie, la Liești!

de Stiri Buzau Media

Metalul Buzău nu are adversari în acest sezon al Ligii a 3-a. Echipa din Crâng s-a impus și sâmbătă, în cea de-a treia etapă a play-off-ului, în deplasarea de la Liești, cu 3-1.

Victoria buzoienilor a fost tranșată încă din prima repriză. Mai întâi a înscris, în minutul 34, Marius Tudorică, pentru ca după numai câteva minute să marcheze și Tudor Saim. În cea de-a doua repriză, Metalul nu a mai forțat și a dat ocazia gălățenilor de la Sporting Lieșsti să reducă din dirență, în minutul 80. Soarta partidei a fost decisă, în minutul 90, când Ștefan Moraru a înscris pentru o victorie clară e formației buzoiene.

În urma acestei victorii, Metalul Buzău se distanțează și mai mult în clasamentul play-off-ului. Buzoienii se află la 12 puncte distanță de a doua clasată CSM Focșani, formație care a remizat pe teren propriu, 2-2 cu Unirea Braniștea. Tot cu Braniștea va juca și Metalul, etapa viitoare, pe 20 aprilie, în deplasare.

Deja calificată la barajul de promovare în liga a 2-a, echipa buzoiană are un sezon de excepție, cu o linie de clasament senzațională. Metalul a înscris 78 de goluri în 21 de partide, ceea ce înseamnă o medie de aproape 4 goluri pe meci. De asemenea, formația buzoiană are o apărare-beton, cu doar 11 goluri primite în tot sezonul.