Patru nume noi pe lista PSD pentru Consiliul Local Buzău!

de Stiri Buzau Media

Nu doar lista de consilieri a PSD pentru Consiliul Județean Buzău va suferi modificări la alegerile din 9 iunie, ci și cea pentru Consiliul Local Muncipal Buzău.

Potrivit primarului Constantin Toma, pe lista de propuneri pentru Consiliul Local Buzău se vor regăsi patru nume noi. Mai mult, cei patru au fost plasați între primele zece locuri pe lista PSD Buzău, poziții considerate eligibile.

Astfel, pe lista PSD pentru Consiliul Muncipal Buzău se vor regăsi Melania Elena Tudose, președinta Asociației Moașelor Independente, Ionuț Voicu, inginer la o multinațională cu punct de lucru la Buzău, Dragoș Giurgea, director la Concas Buzău și Călin Iosif, profesor și președinte al Partidei Romilor „Pro Europa” Buzău. Contantin Toma precizează că cele patru propuneri sunt nume cunoscute, care și-au făcut cariere impresionante în domeniile în care activează în muncipiul Buzău.

În primii zece, pe lista PSD Buzău, se mai află și actualii viceprimari ai muncipiului, Oana Matache și Ionuț Apostu. În prezent, PSD deține 16 mandate în Consiliul Local Muncipal Buzău.

Nu demult, odată cu nominalizarea sa drept candidat al PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău, senatorul Lucian Romașcanu, a declarat, la rândul său, că lista social-democraților pentru Consiliul Județean, va suferi modificări importante.