Ploaie de amenzi, la Buzău, în minivacanţa de „Sfânta Maria”!

de Stiri Buzau Media

A plouat cu amenzi, la Buzău, în cele patru zile de minivacanță ocazionată de praznicul Adormirii Maicii Domnului. În total, în minivacanţa de „Sfânta Maria”, poliţiştii buzoieni au intervenit la 310 evenimente, dintre care 284 sesizate prin intermediul apelului unic de urgenţă 112.

În urma intervențiilor, poliţiştii au aplicat peste 1.110 de amenzi în valoare totală de aproape 500.000 de lei, în această perioadă fiind confiscate şi bunuri în valoare de peste 12.000 lei. De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut 134 de permise de conducere, dintre care 96 pentru depăşirea limitelor legale de viteză. 23 de certificate de înmatriculare au fost retrase ca urmare a neregulilor constatate la maşinile conduse de şoferii opriţi pentru control.

Cei aproape 300 de polițiști buzoieni prezenți în stradă în minivacanţa de „Sfânta Maria” au acţionat în special în zonele aglomerate, respectiv pieţe, târguri, centre comerciale, lăcaşuri de cult, zonele de agrement, precum şi pe arterele unde s-au înregistrat valori ridicate de trafic.