Responsabilii Prefecturii Buzău, deciși să depășească provocările alegerilor din 9 iunie!

de Stiri Buzau Media

Autoritățile buzoiene se pregătesc pentru scrutinul electoral din iunie, când vor avea loc, concomitent, alegeri locale și europarlamentare.

Reprezentanții Prefecturii Buzău anunță că alegerile din 9 iunie se vor desfășura în 426 de secții din județ, aceleași care au fost și în urmă cu 4 ani. Toate secțiile se vor deschide la ora 07:00, urmând ca procesul de votare să se închidă la ora 22:00, cu o oră mai târziu decât în mod obișnuit, având în vedere că se vor desfășura două tipuri de alegeri.

Reprezentanții Prefecturii Buzău se așteaptă ca, după închiderea urnelor și după numărarea buletinelor de vot, la sediul instituției să se prezinte aproape 2.000 de persoane. Acestea ar urma să ajungă la Prefectură în jurul orei 12 noaptea, urmând ca procesul de depunere a sacilor cu buletinele de vot să se încheie, dacă nu vor exista complicații, a doua zi, în jurul prânzului.

Reprezentanții Prefecturii Buzău, speră ca întregul proces de depunere a sacilor cu buletine de vor și a proceselor verbale să decurgă fără sincope și fără aglomerație.