Schimbări importante la Gloria Buzău, după promovare!

de Stiri Buzau Media

Se anunță schimbări importante la Gloria Buzău, după promovarea în Super Ligă. În primul rând, sunt vizate modificări la nivelul conducerii clubului de fotbal. Mai exact, Primăria Buzău, principalul finanțator al echipei din Crâng, intenționează aducerea unui președinte, dar și a unui director executiv, cu experiență la nivelul primei divizii.

De asemenea, responsabilii Primăriei iau în calcul construcția unui nou stadion de fotbal, modern. Variantele de amplasament a noii arene sunt actuala poziție de pe Bulevardul Stadionului, dar și un teren de lângă Parcul Tineretului, o zonă în care vor apărea multe obiective sportive și de agrement. Actualul stadion din Crâng a fost ridicat în anii ‘70 şi extins la 12.000 de locuri în anii ‘80. În ultimii ani, arena n-a mai avut parte de investiţii semnificative şi arată învechită.

Toate aceste schimbări au fost anunțate, joi, de primarul Constantin Toma, în cadrul unei întâlniri organizate la Palatul Comunal, cu jucătorii și staff-ul echipei buzoiene.

Toma i-a felicitat pe jucători și pe conducătorii clubului pentru promovarea în prima ligă. La rândul său, antrenorul Gloriei, Andrei Prepeliță, a mulțumit pentru sprijinul primit de la autoritățile locale. La finalul întâlnirii, jucătorii și staff-ul tehnic al echipei au ciocnit un pahar de șampanie.