SCM Gloria Buzău, învinsă “acasă” de Dunărea Brăila!

de Stiri Buzau Media

SCM Gloria Buzău n-a reușit să treacă, joi, de Dunărea Brăila, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, și s-a îndepărtat și mai mult de cupele europene.

În ciuda unui meci echilibrat, cu un ritm excelent și cu suspans până aproape de final, jucătoarele Gloriei au fost învinse, deși au avut un avantaj de 4 goluri în șase rânduri, de patru ori în prima repriză și de două ori în partea a doua a jocului.

Prima repriză a început destul de timid cu doar 3 goluri în primele 5 minute. Buzoiancele au deschis scorul, iar Brăila a trecut în avantaj în minutul 5.

Gloria a revenit în avantaj pe tabela de marcaj și s-a distanțat prima dată la patru goluri în minutul 14. Dunărea a revenit, totuși, în meci și a preluat conducerea în minutul 26, scor 13-14.

În minutul 28 avansul Brăilei a fost chiar de două goluri, 14-16. A fost rândul buzoiencelor să revină și la pauză scorul a fost egal, 17-17.

Partea a doua a meciului a început bine pentru handbalistele de la Gloria care s-a distanțat din nou la patru goluri, 22-18 și 23-19. În minutul 49, Brăila a egalat la 25, apoi a controlat jocul fără a mai da buzoiencelor șansa de a egala.

S-a încheiat 31-33, rezultat care o distanțează pe SCM Gloria Buzău aproape decisiv de locurile care duc în cupele europene.

Aflată pe 7, cu 19 puncte, echipa din Buzău poate doar să mai spere într-o minune până la finalul campionatului, dar și în Cupa României.