SCM Gloria Buzău, victorie clară cu CSM Tg. Jiu!

de Stiri Buzau Media

Victorie fără emoții pentru SCM Gloria Buzău, sâmbătă, pe propriul teren, în etapa a 18-a din Liga Florilor. Handbalistele buzoiene s-au impus cu 26-22 în fața celor de la CSM Târgu Jiu, la capătul unui meci pe care l-au controlat de la un capăt la altul.

Debutul partidei a aparținut în totalitate Gloriei care a condus cu 4-0, în primele minute. Treptat jocul s-a echilibrat, iar pe fondul ratărilor buzoiencelor, CSM Târgu Jiu s-a apropiat la doar un gol pe tabelă, scor 8-7, în minutul 22. Formația buzoiană a închis, însă, prima parte a meciului cu două goluri și a intrat la vestiare cu o diferență de 3 goluri, 12-9.

Și cea de-a doua repriză a aparținut Gloriei, care s-a desprins la 16-10, apoi la 17-11. Oltencele au încercat să revină în meci, însă handbalistele din Buzău au avut grijă să mențină o diferență liniștitoare pe tabela de marcaj. Finalul de meci a aparținut în totalitate gazdelor care au dus scorul la 26-21. Ultimul gol înscris de oltence a fost tardiv, iar partida s-a încheiat cu 26-22 pentru echipa din Buzău.

În urma acestui succes, SCM Gloria Buzău a rămas pe locul 7 în clasament, cu trei puncte mai puțin decât SCM Craiova. În etapa următoare, echipa buzoiană va întâlni, sâmbătă, 16 martie, tot pe teren propriu, Corona Brașov. Partida cu brașovencele va fi și un ultim test înainte de întâlnirea cu Rapid București din Cupa României, reprogramată pentru 27 martie.