SCM Gloria Buzău, victorie lejeră, la București!

de Stiri Buzau Media

Victorie logică și lejeră pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău, în Liga Florilor. Echipa buzoiană s-a impus, miercuri seară, în Capitală, cu 33-27, în fața formației Știința București, la capătul unei partide în care nu s-a pus niciodată problema câștigătoarei.

Buzoiencele nu au intrat, însă, tocmai bine în meci și în primele minute s-au văzut conduse chiar și la o diferență de 3 goluri. Minunea nu a ținut însă prea mult, Gloria reușind nu doar să ageleze, ci și să preia conducerea. În ultimele 10 minute ale primei reprize echilibrul s-a rupt total, iar buzoiencele au intrat la cabine cu un avantaj confortabil: 17-12.

La adăpostul acestei diferențe de goluri, în repriza a doua, handbalistele de Gloria nu au mai accelerat, decât atunci când bucureștencele amenințau avantajul de pe tabela de marcaj. S-a terminat 27-33 pentru buzoience, care se află pe locul 7 în clasament, cu 22 puncte.

În etapa viitoare, SCM Gloria Buzău joacă pe teren propriu, cu CSM Tg Jiu, într-o partidă fără prea mare miză. Echipa buzoiană și-a luat adio de la cupele europene și mai poate ajunge doar pe locul 6, poziție ocupată acum de SCM Craiova, o formație care traversează o perioadă total nefastă, cu 7 înfrângeri consecutive.