Primul meci de baraj al Gloriei Buzău, reprogramat!

de Stiri Buzau Media
Manșa tur a barajului dintre Gloria Buzău și UTA Arad a fost reprogramată. Stabilit inițial, sâmbătă, 27 mai, de la ora 20:30, jocul a fost mutat, duminică, 28 mai, de la ora 14:00. Totodată, se pare că returul de la Arad va avea loc duminică, 4 iunie, de la ora 21:00!
Gloria Buzău a deschis campania de vânzare a biletelor la meciul de duminică, cu UTA, începând de miercuri. Biletele costă 15 lei de persoană, indiferent de sector. În ziua meciului, duminică, tichetele pot fi cumpărate și de la stadion (poartă ”Parcul Crâng” şi poartă ”Electrica”), începând cu ora 10:30.
Gloria pornește cu șansa a doua în disputa cu UTA Arad, casele de pariuri oferind prima șansă arădenilor inclusiv în partida de la Buzău. Trupa din Crâng era creditată, imediat după tragerea la sorți, cu o cotă de 3.25, în timp ce unei eventuale victorii a oaspeților îi era atribuită cota 2.15.
Cea mai recentă confruntare dintre cele două echipe datează din noiembrie 2022, dată la care arădenii s-au impus în Crâng, într-un meci de Cupă, cu 3 la 1.