Gloria Buzău, aproape de barajul de promovare!

de Stiri Buzau Media
Gloria Buzău a revenit pe locul 5 în play-off-ul ligii secunde, după victoria obținută marți seară, contra Oțelului Galați. Cu două puncte peste Unirea Dej, trupa din Crâng are prima șansă la baraj, în dauna ardelenilor.
Meciul cu Oțelul a fost decis de o fază fixă la capătul căreia Ariel Lopez a trimis în poartă centrarea din corner a lui Dudu. Oaspeții au reclamat fault în atac, însă arbitrul Flueran a considerat ca regulamentar duelul aerian dintre căpitanul Gloriei și portarul gălățenilor.
În a doua repriză, echipa buzoiană putea majora diferența prin Boiciuc, însă moldoveanul a tras puțin pe lângă bară. Și oaspeții puteau înscrie prin Cisotti, scăpat singur cu Rus. Portarul Gloriei a salvat, însă, în ultimul moment.
Finalul meciului a mai adus un episod contestat de banca Oțelului, atunci când oaspeții au acuzat un henț în careu comis de Trebotic. Ultimele minute au adus eliminarea lui Adrian Mihalcea, a doua în acest play-off, dar și multe aplauze din partea publicului, asistența ovaționând orice out sau metru de teren câștigat de buzoieni.
Etapa viitoare, ultima din acest play-off, Gloria Buzău se deplasează la București pentru meciul cu Steaua. La fel de interesantă în ecuația barajului va fi partida de la Galați, dintre Oțelul și Unirea Dej. Dacă Unirea nu câștigă la Galați etapa viitoare, Gloria va juca dubla manșă pentru promovare cu una dintre echipele Ligii 1.