Gloria Buzău, joacă în Crâng, de Ziua Națională!

de Stiri Buzau Media

Gloria Buzău va disputa ultimul meci de campionat al acestui an, chiar pe 1 decembrie, contra celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc. Pentru formația din Crâng, cele trei puncte puse în joc sunt extreme de importante, o eventuală victorie consolidând locul echipei lui Andrei Prepeliță în play-off. Aceasta în condițiile în care Ceahlăul, Chiajna și Chindia abia așteaptă pașii greșiți ai echipelor din plutonul fruntaș.

Dacă sezoanele trecute fotbaliștii din Miercurea Ciuc erau cotați cu șanse bune la play-off, anul acesta nu este unul tocmai bun pentru ei. Oaspeții sunt încă o echipă în reconstrucție, după ce nu mai puțin de 18 jucători au părăsit gruparea din Miercurea Ciuc.

În schimb, Gloria Buzău vine după o victorie importantă, în Banat, cu Dumbrăvița, iar moralul jucătorilor pare să fie la cote bune.

Un alt atu pentru echipa buzoiană în meciul de vineri ar putea fi suporterii, care, foarte probabil, vor fi prezenți în număr mare pe stadion, măcar pentru siesta de după fasolea tradițională, oferită de autorități la doi pași de arena din Crâng.