Gloria Buzău nu mai are nicio șansă pentru promovare directă!

de Stiri Buzau Media
Gloria Buzău a pierdut orice șansă de a promova direct în prima ligă, după un nou egal pe teren propriu, de această dată cu Poli Iași.
Iașiul a început mai bine, dar a cedat, treptat, inițiativa, după un sfert de oră. Seria ocaziilor irosite de Gloria a debutat în minutul 25, cu bara lui Boiciuc. Rând pe rând, Dudu, Blejdea, Gaitan și același Blejdea s-au întrecut în ratări. La pauză, ambele echipe au intrat la egalitate, 0 la 0.
În a doua repriză, tot echipa buzoiană a avut marile ocazii. Blejdea a fost în prim plan, după ce șutul acestuia de la marginea careului a fost respins de Jankov. Gloria a irosit cea mai mare oportunitate în minutul 50. Tot Blejdea a preferat să tragă în portarul advers, în loc să-i paseze lui Vali Alexandru, deși acesta era liber, cu poarta goală. În minutul 53, în ciuda ocaziilor echipei buzoiene, ieșenii au marcat prin Itu. Egalarea a venit, totuși, în minutele de prelungire. Dudu a finalizat din 15 metri, cu un șut plasat, reușită care aduce un punct Gloriei.
După remiza de duminică, Gloria Buzău are 38 de puncte și pierde, practic, orice șansă de promovare directă. Mai rău, există șanse ca formația din Crâng să fie depășită în clasament de Unirea Dej și să piardă inclusiv barajul. Următorul meci, cel de la Dej, va clarifica lucrurile, cel puțin pentru Gloria.