Constantin Toma: Ieri, 8 noiembrie 2023, am fost la recepția a încă 3 terenuri de sport în curtea școlilor

de Stiri Buzau Media
Dragi buzoieni, Ieri, 8 noiembrie 2023, am fost la recepția a încă 3 terenuri de sport în curtea școlilor.
Mai întâi am fost împreună cu doamna viceprimar Oana Matache, la Școala Gimnazială Nr. 7, din cartierul Dorobanți 1, cea mai nouă școală din Buzău, construită în 1991. Este o școală cu peste 1000 de elevi și este evident că acești copii aveau nevoie de această investiție.
Am fost și la deschiderea noului an școlar în această școală și mi-a plăcut mult implicarea doamnei director Iohana Magdalena Tănase și a colectivului de profesori, în a crea o școală model. Au venit elevi aici și din alte zone ale orașului și acest lucru înseamnă că școala a început să aibă un brand bun.
A doua școală cu teren de sport nou pe care am vizitat-o ieri, a fost Școala ,,Ion Creangă” Buzău. S-a realizat la această școală, un teren de sport mutifuncțional, care, cu siguranță, va fi completat anul viitor cu un parc modern în curtea școlii. Am vizitat mai multe clase, inclusiv grupe de grădiniță și mi-a plăcut mult implicarea profesorilor și a doamnei director Jeni Tănase, în educarea copiilor, având grijă să creeze un mediu extrem de atractiv pentru aceștia. A treia vizită a fost la Liceul
Tehnologic ,,Grigore C. Moisil” Buzău, unde doamna director Adriana Voicu ne-a prezentat investiția făcută de Primărie, respectiv transformarea unui spațiu abandonat într-un teren de sport și o curte în care se pot desfășura diferite activități didactice. Felicitări conducerilor celor 3 școli, pentru inițiativa și contribuția la realizarea acestor investiții.
Ne-am angajat ca Primărie să avem cât mai multe proiecte care să contribuie la creșterea calității educației în școlile buzoiene și nu numai!