În Vadu Pașii, investiții pentru viitor!

de Stiri Buzau Media

În mijlocul localității Vadu Pașii stă o clădire modernă și primitoare, special concepută pentru a le oferi celor mai mici dintre locuitorii noștri un mediu sigur pentru învățare și dezvoltare. Cu săli de clasă luminoase, echipate cu cele mai moderne facilități și dotări, dar și cu spații de joacă generoase, Grădinița cu Program Prelungit Vadu Pașii este locul ideal unde micuții pot să crească și să învețe cu bucurie și încredere.
La GPP Vadu Pașii, fiecare detaliu este gândit pentru a inspira și a încuraja creativitatea și curiozitatea copiilor. Această clădire este acum un loc de referință în #educația timpurie și în îngrijirea copiilor, oferind un standard ridicat de calitate și profesionalism, având personal calificat și educatori bine pregătiți.
GPP Vadu Pașii este rezultatul eforturilor și implicării Primăriei Vadu Pașii în atragerea de fonduri pentru dezvoltarea și îngrijirea copiilor și a rezolvat una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntau tinerii din comună, aceea de a nu avea cu cine să-i lase pe cei mici cât timp erau la serviciu.
Cea mai bună echipă pentru Vadu Pașii!
Comandat de PSD fl. Buzău, COD AEP 21240002