Investiții la Pătârlagele: 30 de locuințe moderne în construcție, prin fonduri europene!

de Stiri Buzau Media
Știrea zilei vine din orașul Pătârlagele, unde primarul Ion Gherghiceanu a făcut un anunț important ce va schimbă fața comunității.
În încercarea de a combate criză de locuințe și de a oferi un trăi mai bun locuitorilor, administrația locală a demarat construirea a nu mai puțîn de 30 de locuințe moderne, destinate tinerilor, specialiștilor din sănătate și învățământ, dar și familiilor cu venituri reduse.
Suntem încântați să va anunțăm că lucrările sunt în plină desfășurare, a declarat primarul Gherghiceanu, plin de entuziasm.
Este un pas important în lupta împotriva crizei de locuințe pentru persoanele care au nevoie de ajutor. Ne mândrim că realizăm acest proiect și suntem nerăbdători să vedem rezultatul final!
Proiectul este finanțat prin fonduri europene, dovadă a implicării și a eforturilor depuse de administrația locală pentru a aduce un plus de confort și siguranță pentru comunitate.
Cu acest demers, Pătârlagele se alătură orașelor care pun accent pe dezvoltarea comunității prin crearea de oportunități de locuire accesibile și moderne.
În plus, acesta este un exemplu concret al modului în care fondurile europene pot fi utilizate în beneficiul cetățenilor.