Investiții la Beceni: Blocurile de locuințe intră într-o nouă eră printr-un proiect de reabilitare financiat din fonduri europene!

de Stiri Buzau Media

Astăzi, 8 ianuarie 2024, a fost dat startul lucrărilor de reabilitare a două blocuri de locuințe din pitorescul sat Beceni.

Proiectul, finanțat integral din fonduri europene nerambursabile, promite să aducă o transformare spectaculoasă și mult așteptată în comunitatea locală.

Adrian Burlacu, primarul comunei Beceni, a împărtășit cu entuziasm vestea începerii lucrărilor, arătându-și încrederea în faptul că această investiție va aduce numeroase beneficii pentru locuitorii satului.

Este un moment de mare bucurie pentru noi, un pas înainte în îmbunătățirea condițiilor de trai ale cetățenilor noștri, a declarat edilul.

Reabilitarea celor două corpuri de blocuri este planificată să se încheie în ianuarie 2025, un termen ambițios, dar care evidențiază determinarea și profesionalismul echipei de lucru.

Pentru locuitorii din Beceni, acest proiect reprezintă nu doar o schimbare estetică, ci și o îmbunătățire semnificativă a calității vieții.