Iubirea a fost sărbătorită sâmbătă seară la Teatrul George Ciprian

de Stiri Buzau Media

Îndrăgostire, muzică și teatru, toate reunite sub cupola Teatrului George Ciprian pentru a sărbători Dragobetele.

În seara zilei de sâmbătă, scena cunoscutului teatru a găzduit ediția a IX-a a evenimentului „La Teatru de Dragobete”, dedicat zilei iubirii tradiționale românești.

Evenimentul a adus un plus de romantism și muzică bună, oferind acces gratuit la un concert extraordinar de jazz susținut de Adrian Nour & Band pentru toți cei prezenți.

Cadourile nu au întârziat să apară, Consiuliul Județean premiind cei născuți sau căsătoriți în această zi specială cu torturi aniversare și aranjamente florale.

„La mulți ani sărbătoriților și tuturor îndrăgostiților, dar nu numai! Vă mulțumim pentru dragostea voastră pentru teatru!” a fost mesajul transmis de organizatori, care au pregătit și alte surprize pentru participanți.

Fotografiile evenimentului, realizate de Andreea Iordache, reflectă atmosfera plină de bucurie și iubire ce a învăluit sala teatrului în această seară specială.

Sărbătoarea iubirii la Teatrul George Ciprian a fost, ca de fiecare dată, un real succes, datorită implicării și pasiunii celor care și-au adus contribuția la organizarea acestui eveniment dedicat Dragobetelui.